2018 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı

0
1588

1 Mart 2018 cumartesi ve 1 Nisan 2018 pazar günü AÖL müdürlüğü tarafından düzenlenen Açık Öğretim Lisesi 2.dönem sınav sonuçları sonunda açıklandı.

Yüz binlerce öğrencinin sınava katıldığı AÖL sınav sonuçları sınav değerlendirme işlemlerinin devam etmesi ve telafi sınavının yapılması nedeniyle bu sene uzun sürmüştür. Uzun bekleyişler sonucunda AÖL konuyla ilgili 5 Mayıs tarihini iş takviminde verdi, ancak bu tarihten 2 gün önce yani 3 Mayıs akşamı resmi sonuçlar açıklandı. Telafi sınavıyla cevap kağıtları eksik basılan derslere giren öğrenciler AÖL telafi sınavına girmiş ve ikinci kez sınavda ter dökmüşlerdi.

AÖL 2.DÖNEM SINAV SONUCU

Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2. dönem sınav sonuçları 03 Mayıs ayında yayınlandı

AÖL Müdürlüğünce dörtten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmış ve bu nedenle bu adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılmıştı.

CEVAP VER